reede, 6. juuni 2008

esimene sissekanne




Tere tulemast Matsalu Naisseltsi tegemiste juurde !




12 kommentaari:

helle ütles ...

Helle! Vapustavalt vahva! Esimesed muljed - kirjeldamatud. Loen edasi ja täpsustan. M

helle ütles ...

Pühapäeval, 20. juulil: külavain niidetud ja trimmerdatud (jääb rohu kokkuriisumist ootama); Külakoda värvitud (kahest küljest).

helle ütles ...

Helle! Ei mõistnud lisada leheküljele: Kuhu sõidame? Teade on: Esmaspäeval, 21. juulil sõidan Matsalu - Tuudi - Rohuküla - Haapsalu - Matsalu. 2 kohta autos vabad. Kellaaeg täpsustub lõuna paiku, tõenäoliselt 5 - 6 õhtul. Mare

helle ütles ...

Jälle mina. Proovin, kas töötab ka hommikul? Keegi ei ole veel mulle vastanud. M

helle ütles ...

Väga hea valik on "Esimese sissekande" foto! Matsalus nii nägusad noorikud! M

helle ütles ...

Teine aken, mis lubab kirjutada. Kui loed, palun õpeta, kuidas saaksin oma nime/konto. M

helle ütles ...

Hei, hei! Helle, kas Sina näed neid tekste? Minule tulevad kenasti ette. M

helle ütles ...

Tänud Sulle, Mare, nii entusiastliku kaasalöömise eest! Olen ise olnud õuetöödega hõivatud, täna siis Penijõel ja arvuti taga.
Kõik Sinu kommentaarid on nähtavad, aga oma konto tegemise koha pealt ei oska ma muud õpetada kui Google`is registreeruda.

helle ütles ...

Kaunist kuuma laupäeva! Rõõmuga nägin, et kommentaar on lisandunud! Sel päiksepäeval ongi patt tuppa tulla, aga hakkas juba liiga palav ja mida targemat ikka arvutis vaadata - kui oma kodulehte! Tervisi kõigile! M

helle ütles ...

Homme, pühapäeval, 17. augustil Keemus rannakülade päev. Matsalu küla ootab külla kõiki ümberlahenaabreid. Ootame KUIVA ilma, maa ja meri on niigi vett täis. Aga küll me hakkama saame!
M

mare ütles ...

Kirjutasin just eelmisele kommentaarilehele KUI tore külapäev meil oli! Nüüd leidsin siit Helle, Sinu eelteate! Läkski nii nagu Sa soovid - et oleks ilus ilm. Saime VÄGA ilusa suvepäeva!

mare ütles ...

Teatan pidulikult, Muinastuli 2008 põleb! Veidi enne kella 21 käis üle lahe võimas tuuleiil ja kuna suund oli lahelt mandrile, sai tiku tõmbamisega kümmekond minutit oodatud. Haeskas oli üks tulesilm, muid tulesid näha ei olnud. Läbi tuulemüha kostis madalat muusikatümpsu - kas tõesti tervitab mõni küla muinastuld tehismuusikaga?! 21.15 kui ilusa heleda leegiga lahvatas Matsalu tuli Keemus, paistis üle lahe veel üks tuli - siitpoolt vaadates peaaegu täpselt Puise ja Kiideva poolel teel. Traditsioon elab!